homepage

Affiche Week DO 2014 Week voor Duurzame Ontwikkeling 2014 - Hoe smaakt jouw job? Duurzaam personeelsbeleid focust op medewerkers. Met dit thema bekijken we duurzame ontwikkeling vanuit een andere invalshoek, namelijk deze van maatschappelijke verantwoordelijkheid van overheidsdiensten. De Week vol activiteiten loopt van 20 tot 24 oktober 2014.
People planet profit 21/10/2014: Seminarie "Duurzaam HRbeleid focust op medewerkers" Tijdens dit seminarie geven boeiende sprekers antwoord op volgende vragen: Wat is dat een duurzaam HRbeleid en wat is de link met maatschappelijke verantwoordelijkheid? Wat is de visie binnen de federale overheid? En welke innoverende projecten vinden plaats in de overheidsdiensten?
Afbeelding decent work 21/10/2014: Seminarie Decent Work Waardig werk voor iedereen is een belangrijk thema in ontwikkelingslanden. Tijdens dit middagseminarie verneem je meer over de projecten van FOD Buitenlandse Zaken om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Ook Wereldsolidariteit en de International Labour Organisation lichten hun projecten toe.
Afbeelding voel je goed op je werk 23/10/2014 Workshop "Voel je goed op je werk" Leer wat ergonomie is en hoe je je scherm en stoel moet afstellen voor een goede zithouding. Ontdek hoe je stress en psychosociale risico's op de werkplek kunt voorkomen. Ga aan de slag met de praktische instrumenten om in uw organisatie een preventiebeleid op te zetten of om eraan deel te nemen.

Nieuws

Agenda